Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Nieuwbouw

Voor al je nieuwbouwprojecten in de regio Hoogeveen, kun je terecht bij Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel. Of je nu een compleet nieuwe woning wilt laten bouwen of een aanbouw aan je woning wilt, je kunt bij ons terecht. Daarnaast staan we voor je klaar om een nieuwe schuur, tuinhuis of paardenstal te bouwen. Met vele jaren ervaring in de bouwwereld, weet Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel aan welke eisen nieuwbouw dient te voldoen en zijn wij in staat jouw nieuwbouwproject tot een goed einde te brengen.

Verschillende soorten nieuwbouw projecten

Wanneer er wordt gesproken over nieuwbouw, denken we vaak aan een compleet nieuwe woning. Toch is dat slecht een klein onderdeel van de nieuwbouw. Misschien wil je meer ruimte creëren door een garage te laten bouwen. Op die manier kun je je spullen makkelijker kwijt en je zou hier zelfs een leuke speelruimte voor de kinderen in kunnen creëren. Maar ook een aanbouw of uitbouw aan de woning is mogelijk. Zo maak je ruimte voor de bijkeuken of meer zitruimte in de woonkamer. Wat je ook voor ogen hebt, ons klus- en bouwbedrijf helpt je graag met de realisatie ervan.

Nieuwbouw laten bouwen door Bouwbedrijf G. Hummel

Veelzijdigheid, betrouwbaarheid en deskundigheid

Wanneer je op zoek gaat naar een bouwbedrijf dat jouw nieuwbouwproject in de omgeving van Hoogeveen kan realiseren, wil je uiteraard graag een bouwbedrijf waarop jij kunt bouwen. Veelzijdigheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn de belangrijkste kenmerken van Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres. Wij helpen je graag met de bouw van je droomhuis, tuinhuis, schuur, overkapping, aanbouw of uitbouw. Ons bouwbedrijf in Hollandscheveld bouwt onder meer vrijstaande garages, maar ook andere nieuwe bouwwerken zoals tuinhuisjes en schuren. Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel geeft bovendien graag persoonlijk advies over bouwprojecten.