Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Serre/erker

Wanneer je meer leefruimte wilt op de begane grond, zou je kunnen gaan voor het verbouwen van je woning. De aanbouw van een serre of erker kan dan een uitkomst bieden. Je krijgt meer woonruimte en dat levert meer woongenot. Daarbij zorgt een erker of serre ook voor meer en een betere lichtinval. Wil jij een serre of erker aan je woning bouwen? Neem dan contact op met Bouwbedrijf G. Hummel. Wij verbouwen je woning en realiseren een mooie erker of serre voor je, zodat binnen korte tijd heerlijk kunt genieten in jouw vernieuwde woning.

Serre of erker aanbouwen

Een erker en een serre zijn beide uitbreidingen van een woning, waarbij de gevel naar buiten wordt uitgebouwd. Een erker staat daarbij in open verbinding met de kamer erachter en wordt aan de voorkant van het huis gebouwd. Een serre is daarentegen vaak een aparte ruimte, gescheiden van de ruimte erachter door bijvoorbeeld een glaswand of een deur. Een serre wordt vaak aan de achterzijde naar de tuin toe gebouwd en geeft meer lichtinval in huis. Wanneer je in de serre zit, heb je vaak het gevoel van buiten zitten, terwijl je toch binnen en beschut zit. Met een erker creëer je meer leefruimte in de woonkamer. Door mooie beglazing over de gehele lengte van de woning te laten plaatsen, brengt een erker meer licht in je woning. Tevens creëer je met een erker een andere uitstraling van je woning en geeft het je woning net even wat extra’s.

Serre of erker laten bouwen

Wil jij jouw woongenot vergroten, het aangezicht van je woning verfraaien of een beschut plekje creëren waar je heerlijk kunt genieten? Dan is de aanbouw van een serre of erker wellicht een goede optie. Bouwbedrijf G. Hummel kan dit voor je realiseren. Wij zijn werkzaam in Hoogeveen, maar je vindt ons ook in de omgeving van Meppel, Assen, Emmen of Beilen. Wil je weten wat we voor jouw woning kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.