Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Dak vernieuwen

Is je dak aan vervanging toe? Laat deze klus dan over aan de ervaren professional. Wij van Bouwbedrijf G. Hummel staan voor je klaar om je oude dak te vervangen door een nieuw dak. Deze dakrenovatie kan uiteraard gedeeltelijk, bijvoorbeeld door alleen de dakspanten te vervangen, maar ook een complete dakrenovatie doen we graag voor je.

Complete dakrenovatie

Het vernieuwen van het oude dak kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Misschien heeft de storm enkele dakpannen verschoven en heeft je dak daardoor een lekkage opgelopen. Maar ook bij een oud huis met een oud dak, kan een dakrenovatie noodzakelijk zijn. Bij een complete dakrenovatie kun je onder andere aan de volgende werkzaamheden denken:

  • compleet nieuw onderdak
  • vervangen of vernieuwing van boeien
  • plaatsen nieuwe dakspanten
  • dakisolatie
  • dakbedekking vernieuwen
  • verniewen dakconstructie
Complete dakrenovatie

Je dak laten vervangen door Bouwbedrijf G. Hummel

Het vervangen van een oud dak is een ingrijpende klus. Tijdens het vernieuwen van het dak kunnen er ook complicaties optreden, zoals het ontdekken van een verrotte dakconstructie. Mocht dat zo zijn, dan zal deze ook vervangen dienen te worden. Je wilt immers graag droog zitten en nieuwe lekkages voorkomen. Door de dakrenovatie te laten uitvoeren door een ervaren bouwbedrijf ben je verzekerd van een afgewerkt geheel. Wij laten je immers niet in de kou zitten! Bouwbedrijf G. Hummel staat voor je klaar in Hoogeveen, Drenthe en in de wijde omgeving hiervan. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.