Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Onderhoud

Onderhoud aan je woning of pand is erg belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat jouw woning langer meegaat en langer mooi blijft, maar ook voor waarde behoud van je woning. Tevens biedt een goed onderhouden woning je een veilige en gezonde omgeving. Dankzij onze ervaring, kunnen wij je uitstekend adviseren op het gebied van onderhoud.

Onze werkzaamheden

Ook al is het onderhoud aan je woning of pand erg belangrijk voor bijvoorbeeld de levensduur van het gebouw, onderhoud wordt nog wel eens vergeten. Wanneer je te lang wacht, kan dat leiden tot lekkages, houtrot, tocht en verschillende andereproblemen. Bouwbedrijf G. Hummel kan onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden voor je uitvoeren:

  • repareren van kozijnen
  • vervangen van hang- en sluitwerk
  • deuren vervangen
  • repareren of vernieuwen van tegelwerk
  • verhelpen van gevelproblemen
  • vervangen van boeiboorden
  • dakrenovatie
  • verhelpen vochtproblemen in onder andere badkamers of kruipruimtes

Repareren van kozijnen

Houten kozijnen die bijvoorbeeld niet tijdig geschilderd worden, kunnen houtrot gaan vertonen. Het hout is molm en kun je zo wegkrabben. Wanneer je te lang wacht, is het zelfs mogelijk dat dit leidt tot een gat in het kozijn. Uiteraard is dat niet wat je wilt en is het verstandig tijdig een expert erbij te roepen. Vaan zijn de kozijnen nog te repareren, maar in sommige gevallen is het nodig het complete kozijn te vervangen.

Gevelonderhoud

Bij woningen waar de buitenmuren constant blootgesteld worden aan weer en wind en bijvoorbeeld veel regenwater te verduren krijgen, is het ook verstandig om de buitenmuren regelmatig te onderhouden. Het voegwerk kan achteruit gaan en schimmelplekken gaan vertonen. Wij helpen je om de woning goed te onderhouden en eventuele problemen te verhelpen om het wooncomfort te verbeteren.

Dakrenovatie

Het dak van je woning krijgt het meest te verduren. Regen, wind, kou, warmte en vorst werken allemaal in op het gebouw en kunnen zowel op lange als korte termijn ernstige problemen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan lekkages, schimmel aangroei, afgebladderd houtwerk, beschadigde dakpannen. Met tijdige inspecties aan het dak en onderhoud, weet je dat het goed zit en verleng je de levensduur van het dak. Tevens voorkom je dat de isolatie van je woning wordt aangetast en kou, wind en vocht hun weg naar binnen weten te vinden . Daarbij voorkom je tevens dat warmte via verschillende kieren en gaten naar buiten glipt.

Onderhoud laten uitvoeren aan je woning

Je woning is een kostbaar bezit en uiteraard wil je daar nog lang van kunnen blijven genieten. Het is dan ook belangrijk om preventief je woning en de bouwkundige constructie daarvan te controleren op slijtage, weersinvloeden, beschadigingen of gewijzigde functionele eisen. Wanneer je zelf niet zo’n klusser bent en dit werk graag wilt uitbesteden, zit je met Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel helemaal goed. Dankzij onze ervaring kunnen wij je uitstekend adviseren en het onderhoud op de jusite manier uitvoeren. Zo kun jij nog lang van jouw woning genieten.