Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Badkamer/toilet verbouwen

Is je badkamer aan vervanging toe? Wil je jouw kleinste kamertje van huis aanpakken? Dan helpt Bouwbedrijf G. Hummel je daar graag bij. Een nieuw toilet, hangend of staand, compleet met betegeling, een inloopdouche, een heerlijk ligbad en eventueel vloerverwarming. Bij ons kun je terecht voor het complete plaatje. Door je toilet of badkamer te aten verbouwen door de professional, ben je verzekerd van een nette en snelle afwerking en voldoet jouw badkamer of toilet weer aan al je eisen.

Badkamer verbouwen

Wanneer je badkamer aan vervanging toe is, staat Bouwbedrijf G. Hummel voor je klaar. Of je nu een grote of kleine badkamer hebt, wij maken er weer een volwaardige badkamer van die voldoet aan al je eisen. Uiteraard is het mogelijk dat je badkamer slechts kleien aanpassingen nodig heeft. Bijvoorbeeld een nieuw badkamermeubel, nieuw ligbad of nieuwe douchecabine. Maar ook voor een complete badkamer renovatie ben je bij ons aan het juiste adres. Een nieuw badkamermeubel, nieuw toilet, inloopdouche, betegeling, vloerverwarming of een compleet nieuwe indeling van de badkamer; wij helpen je er graag mee. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken een passende offerte op maat voor je.

Badkamer laten verbouwen

Toilet laten verbouwen

Loopt je toilet door of is deze nogal gedateerd ten opzichte van de rest van het huis, dan is vervanging of een verbouwing van de toilet misschien wel het enige juiste om te doen. Door de toilet te vervangen, een nieuw wastafeltje te installeren en de betegeling te vervangen, heb je weer een mooie vernieuwde toilet binnen geringe tijd. Ook al is het toilet de kleinste ruimte van het huis, dat betekent niet dat deze geen aandacht nodig heeft. Je maakt er zelf regelmatig gebruik van en ook je gasten zullen zo nu en dan het kleine hokje moeten bezoeken. Dat deze dan helemaal netjes eruit ziet, is uiteraard wel een pluspunt. Je toilet verbouwen laat je dan ook doen door een echte vakman.

Werkzaamheden verbouwing badkamer of toilet

Bouwbedrijf G. Hummel staat voor je klaar voor een complete verbouwing van de badkamer of toilet, maar kan uiteraard ook een enkele aanpassing aan je badkamer realiseren. Bij een badkamer verbouwen of het verbouwen van het toilet, kun je bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden denken:

  • complete badkamerrenovatie
  • vervangen toilet
  • nieuwe betegeling badkamer of toilet
  • plaatsen nieuw badkamermeubel
  • inloopdouche realiseren
  • vloerverwarming aanleggen
  • badkuip vervangen
  • indeling badkamer veranderen
  • uitbouwen badkamer
Badkamerrenovatie

Toilet of badkamer laten verbouwen door Bouwbedrijf G. Hummel

Bouwbedrijf G, Hummel staat voor je klaar in de omgeving Hoogeveen, Drenthe en ver daarbuiten. Weten wat wij voor jou en je verbouwing van de badkamer of toilet kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij verbouwen je badkamer of toilet, zodat jij weer kunt genieten van een nieuwe, frisse badkamer of toilet. Meer weten? Wij helpen je graag verder.