Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Kozijnen vervangen

Zijn je kozijnen toe aan vervanging? Is het kozijn aangetast door houtrot? Dan is je woning toe aan de vervanging van kozijnen. Bouwbedrijf G. Hummel staat voor je klaar voor het vervangen van de kozijnen. Daarbij verwijderen we de oude kozijnen en plaatsen wij nieuwe, houten of kunststof, kozijnen voor je. Meer weten over het vervangen van kozijnen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Wanneer je kozijnen vervangen

Vaak worden de kozijnen van de woning vervangen als deze de beste tijd gehad hebben. Het hout is aan het rotten of er verschijnen open naden en kieren. Ook wanneer je de woning beter wilt laten isoleren, kan het zijn dat de kozijnen vervangen dienen te worden. Met de vervanging van kozijnen wordt je woning al snel beter geïsoleerd en kun je flink besparen op stookkosten. Ook voor de veiligheid kan het vervangen van kozijnen noodzakelijk zijn. Kozijnen zijn een favoriet inbraakpunt van inbrekers. Door de kozijnen te vervangen, wordt de woning beter beveiligd. Met het keurmerk PKVW, weet je precies hoe goed jouw kozijnen beveiligd zijn tegen inbrekers.

Houten of kunststof kozijnen

Bouwbedrijf G. Hummel vervangt jouw huidige kozijnen door nieuwe. Dit kunnen houten kozijnen of kunststof kozijnen zijn. De keuze tussen kunststof kozijnen of houten kozijnen, is vaak niet erg lastig. De prijs van houten kozijnen ligt een stuk hoger dan die van kunststof kozijnen. Toch is de kwaliteit van kunststof kozijnen in de jaren een stuk verbeterd. Kunststof kozijnen blijven lang kleurvast en gaan zeker net zo lang mee als hout. Schilderen is niet meer nodig en ook het onderhoud is gering. Hout daarentegen kun je schilderen in elke gewenste kleur die jij voor ogen hebt. Misschien ben je na een aantal jaren uitgekeken op de blauwe tint en wil je een andere kleur die de uitstraling van jouw woning bepaald. Dat is mogelijk met hout. Ook is de kwaliteit van houten kozijnen erg hoog en straalt het natuurlijk ook wat uit. Welke kozijnen je ook neemt voor jouw woning, wij helpen je graag met het vervangen van je oude kozijnen.

Kozijnen laten vervangen

Kozijnen laten vervangen door Bouwbedrijf G. Hummel

Kozijnen vervangen in Hoogeveen en omgeving laat je doen door Bouwbedrijf G. Hummel. Dankzij onze veelzijdigheid, betrouwbaarheid en deskundigheid, ben je verzekerd van een vakkundige afwerking en voldoet je woning snel weer aan jouw wensen. Wij zijn werkzaam in Hoogeveen, Drenthe, maar je vindt ons ook in Beilen, Meppel, Emmen of Assen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen of wil je een offerte aanvragen voor de vervangen van je kozijnen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.