Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Scheidingswanden en plafonds

Plannen om van de zolder een mooie slaapkamer te maken of de grote open ruimte in je woning opsplitsen door een scheidingswand? Neem dan contact op met het allround bouwbedrijf van G. Hummel. Scheidingswanden plaatsen en plafonds plaatsen zijn slechts enkele voorbeelden van onze werkzaamheden. Door scheidingswanden te laten plaatsen in je woning, creëer je verschillende ruimtes. Op zolder maak je op deze wijze bijvoorbeeld een mooie slaapkamer voor logés of voor je kinderen. Ook voor het vervangen van plafonds ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld om de woning of het pand meer brandvertragend te maken of voor een perfecte geluidsisolatie. Hert is daarbij uiteraard mogelijk om verlichting in het plafond te laten installeren.

Wanden laten plaatsen

Overal in je woning zijn wanden te vinden. Er zijn tussenwanden en draagmuren. Ben je bezig met het herindelen van je woning en wil je jouw badkamer, zolder of slaapkamer splitsen in verschillende ruimtes? Dan kun je een tussenmuur laten plaatsen. Een tussenwand kunnen wij voor je maken met verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan gipsplaten, hout, gasbeton of gipsblokken. In een natte ruimte, zoals de badkamer, is waterbestendig materiaal de beste optie. Met dit materiaal kan schimmelvorming voorkomen worden wanneer je bijvoorbeeld een wand wilt laten plaatsen voor de inloopdouche. Voor scheidingswanden in de woonkamer of slaapkamer wordt vaak gebruik gemaakt van gipsplaten. Deze goedkope manier van scheidingswanden plaatsen heeft als voordeel dat het op een snelle wijze netjes gerealiseerd kan worden. De gipsplaten kunnen eenvoudig afgewerkt worden met een stuclaag en op die manier is je wand zo klaar. Uiteraard kunnen wij je uitstekend adviseren bij de keuze van het materiaal voor je wanden.

Scheidingswand laten plaatsen door Bouwbedrijf G. Hummel

Plafond vernieuwen

Een mooie ruimte wordt afgewerkt met een strak plafond. Een gipsplafond kan dan de oplossing bieden. Gips is prima af te werken en met gipsplaten voor het plafond is de klus snel geklaard. Er zijn echter wel wat valkuilen. Je wilt het plafond graag mooi vlak hebben en bij het doe-het-zelven kan het hier misgaan. Heb je een woning gekocht waarvan het plafond golvend en niet mooi recht is? Dan kan Bouwbedrijf G. Hummel je plafond vernieuwen. Wij kunnen het plafond voor je verwijderen, de ondergrond schoonmaken en vakkundig een nieuw plafond plaatsen. Door vooraf an te geven waar de lichtpunten gaan komen, is het mogelijk deze direct in het plafond te verwerken. Een mooi strak plafond is het resultaat.

Plafond laten plaatsen door Bouwbedrijf G. Hummel

Plafond vernieuwen of scheidingswanden laten plaatsen in Hoogeveen en omgeving

Bouwbedrijf G. Hummel is een allround bouwbedrijf dat werkzaam is in Hoogeveen, Drenthe en in de wijde omgeving hiervan. Zo vind je ons in Emmen, Beilen, Meppel en Assen, maar ook in Echten, Hollandscheveld, Elim en Pesse. Op zoek naar een bouwbedrijf dat voor je scheidingswanden plaatsen kan of wil je je plafond laten vernieuwen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen je graag verder.