Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Nieuw huis laten bouwen

Je hebt een stuk grond gekocht en wilt daar jouw droomhuis op laten bouwen? Dan staat Bouwbedrijf G. Hummel voor je klaar. Dankzij goede connecties in de regio Hoogeveen en daarbuiten, kunnen wij de gehele bouw van begin tot eind voor je verzorgen. Met een goede voorbereiding, deskundige planning en duidelijke contactmomenten, is jouw nieuwe huis binnen korte tijd gebouwd.

Nieuwbouwwoning bouwen

Het is de droom van velen om een leeg stuk bouwgrond om te toveren tot jouw eigen nieuwbouwwoning. Echter, bij een nieuw huis bouwen komt veel kijken. Zo dient het huis ontworpen te worden. Wellicht heb je al een architect op het oog, maar ook hier kunnen wij je in adviseren. Daarnaast dienen vergunningen aangevraagd te worden en dienen er keuzes gemaakt te worden over de materialen die gebruikt gaan worden bij de bouw. Ook in de voorbereidende fase staan wij voor je klaar. Met vele jaren ervaring weten we voor welke problemen en keuzes je kunt komen te staan. Uiteraard kunnen wij je hierin uitstekend begeleiden. Wanneer de daadwerkelijke bouw dan ook echt van start gaat, houden we uiteraard nauw contact. Op die manier blijf je bij de bouw betrokken.

Nieuwbouwwoning laten bouwen door Bouwbedrijf G. Hummel

Verschillende types nieuwbouw huizen

Er zijn veel verschillende types woningen. Zo is het mogelijk dat jij een ruime villa in gedachten hebt. Maar ook boerderij of een twee-onder-één kapper realiseren wij zonder probleem. Karakteristieke afwerkingen, kleine details of grote ornamenten, het kan bij ons allemaal. Enkele voorbeelden van wat wij voor jou kunnen betekenen:

  • modern herenhuis
  • traditionele boerderij
  • schuurwoning
  • energie neutrale woning
  • twee-onder-één-kap woning
  • gelijkvloerse bungalow

Nieuw huis in omgeving Hoogeveen bouwen

Bouwbedrijf G. Hummel is een kleinschalig allround bouwbedrijf dat werkzaam is in de regio Hoogeveen. Voor een nieuwbouwwoning in Hoogeveen of omstreken ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wij staan voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. En deze drie kenmerken maken wij graag waar bij de bouw van jouw nieuwe huis. Neem contact met ons op voor meer informatie.