Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Klusbedrijf en Bouwbedrijf G. Hummel regio Hoogeveen

Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel is je partner voor elk bouwproject in Drenthe. Het bouwbedrijf nabij Hoogeveen is in te schakelen voor bijna elke denkbare klus. Je kunt daarbij denken aan nieuwbouw, zoals een complete nieuwe woning bouwen, het bouwen van een nieuwe schuur of tuinhuis, maar ook een aanbouw of uitbouw aan de bestaande woning behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast staan we voor je klaar voor allerlei verschillende soorten verbouwingen. Of je nu van de zolder één of twee slapkamers wilt maken, een dakkapel op je woning wilt laten plaatsen of een complete dakopbouw wilt laten bouwen. En je kunt ons uiteraard ook inschakelen voor onderhoudsklussen aan je woning, kantoorpand of bedrijfsloods. Van keuken tot garage en van dakkapel tot tuinhuisje: vraag vrijblijvend een offerte aan en laat de klus over aan dit professionele klusbedrijf en bouwbedrijf in Hollandscheveld.

Het gezicht achter Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel

De eigenaar van Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel is Gerwin Hummel. Niet alleen heeft hij twee rechterhanden, hij denkt ook graag met je mee. Deze harde werker neemt een goed humeur, een flinke dosis werkervaring én alle benodigde vakkennis mee. Jarenlange ervaring heeft hij opgedaan bij een groot landelijk bouwbedrijf en tevens behaalde hij uiteenlopende certificaten voor de opleiding bouwmanagement. Klusbedrijf en Bouwbedrijf G. Hummel uit Hollandscheveld nabij Hoogeveen levert gegarandeerd keurig werk af, komt gemaakte afspraken altijd na en lost eventuele klachten onmiddellijk op.

Onze kenmerken

  • Veelzijdigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
Gerwin Hummel, het gezicht achter Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel

Erkend leerbedrijf

Logo SBB Erkend Leerbedrijf

Sinds enkele jaren is Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel een erkend leerbedrijf. Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren die een opleiding in bijvoorbeeld de bouw volgen, het vak in de praktijk. Voor Klus- en Bouwbedrijf G. Hummel betekent dit dat een stagiair in dienst is, die het beroep waarvoor hij in opleiding is bij ons uit kan voeren.