Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Kunststof gevelbekleding

De gevel van je woning netjes afwerken? Dat kan met kunststof gevelbekleding. Door gevelbekleding te laten plaatsen, oogt de woning niet alleen een stuk strakker, maar profiteer je ook van de vele voordelen die kunststof gevelbekleding je biedt. Denk bijvoorbeeld aan het verstevigen van je woning, maar ook een betere isolatie van je woning is een groot voordeel. Ben je zelf niet zo handig of heb je weinig tijd om deze klus zelf uit te voeren, dan staat Bouwbedrijf G. Hummel voor je klaar om de kunststof gevelbekleding te plaatsen.

Voordelen kunststof gevelbekleding

Wanneer je jouw woning laat bekleden met kunststof gevelpanelen, ben je duurzaam bezig. Door kunststof gevelbekleding te laten plaatsen ben je verzekerd van een lange levensduur van de muur. De levensverwachting van de kunststof gevelbekleding ligt vaak rond de 30 jaar. Daarnaast biedt het laten plaatsen van kunststof gevelbekleding nog meer voordeel:

  • kunststof is een onderhoudsarm product en hoeft niet geschilderd te worden
  • kunststof gevelbekleding is eenvoudig te reinigen
  • er is een ruime keuze in kleuren kunststof
  • de gevelbekleding is leverbaar in verschillende structuren (hout, glad enzovoort)

Kunststof gevelbekleding laten plaatsen in Hoogeveen

Heb je nu houten planken om je woning mee af te werken? Dan ben je veel tijd kwijt met het onderhoud ervan. De houten planken dienen geschilderd te worden en onder invloed van het weer (regen en zon) is het schilderwerk sneller aan vervanging toe. Een alternatief voor houten gevelbekleding is het plaatsen van kunststof gevelbekleding. Schilderen is met het laten plaatsen van kunststof gevelbekleding niet meer nodig. Het enige onderhoud aan de kunststof gevelpanelen is wat schoonmaakwerk. Daarnaast is kunststof gevelbekleding ook beter bestand tegen weersinvloeden en ligt de levensverwachting van deze gevelpanelen een stuk hoger dan die van de houten variant. Met kunststof gevelbekleding bescherm je de woning op een duurzame wijze en wij plaatsen het graag voor je. We zijn werkzaam in Hoogeveen en op andere plaatsen in Drenthe, zoals Assen, Beilen en Emmen. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.