Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Uitbouw laten bouwen

Meer ruimte in je woonkamer? Of een grotere keuken creëren? Dan is een uitbouw een goede optie. Door een bestaande ruimte, zoals de woonkamer of de keuken, uit te bouwen, krijg je niet alleen meer ruimte in die kamer, maar stijgt de waarde van je woning ook. Je heb immers meer ruimte om van te genieten. Ook een uitbouw laten bouwen? Neem dan contact op met Bouwbedrijf G. Hummel en realiseer meer woonruimte zonder te verhuizen.

Verschillende redenen om je woning uit te bouwen

Je kunt verschillende redenen hebben voor het uitbouwen van je huis. De voornaamste reden is vaak meer ruimte creëren in de woonkamer of keuken zonder daarvoor te hoeven verhuizen. Maar een betere lichtinval is ook één van de redenen die vaak genoemd worden bij de keuze voor een uitbouw. Een erker is dan een uitstekend idee. Met hoge ramen realiseer je een mooie lichtinval en een betere ventilatie. Wanneer je daadwerkelijk kiest voor een uitbouw aan je woning, kun je bij Bouwbedrijf G. Hummel kiezen voor zowel een casco uitbouw als een uitbouw waarbij de gehele afwerking ook door ons wordt verzorgd. Eigenlijk is veel in overleg mogelijk. Neem dan ook contact met ons op voor meer informatie.

Uitbouw laten bouwen door Bouwbedrijf G. Hummel

Voordelen van een uitbouw

  • Meer ruimte met een uitbouw
  • Op verschillende plaatsen mogelijk (achterkant, zijkant of voorkant van de woning)
  • Bij een uitbouw is een vergunning niet altijd nodig
  • Snelle manier van meer ruimte creëren
  • Waardevermeerdering van de woning
  • Meer daglicht in de woning met een uitbouw

Uitbouw laten bouwen in Hoogeveen en omgeving

Een uitbouw wordt tegen de bestaande woning aan gebouwd waardoor de aansluitende ruimte groter wordt. Dat kan aan de voorkant van de woning, zoals bijvoorbeeld bij een erker het geval is, maar een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten plaatsen is ook mogelijk. Hiermee vergroot je bijvoorbeeld de keuken of woonkamer. Wil jij ook op een snelle manier meer ruimte realiseren in je woning in Hoogeveen of omgeving? Schakel dan Bouwbedrijf G. Hummel in. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken en bespreken en maken een offerte op maat.