Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Schuur/garage/loods verbouwen

Plannen om van je schuur, garage of loods iets moois te maken? Wil je de schuur verbouwen tot woonhuis? Denk je erover de garage bij de woning te betrekken? Of wil je van de loods een werkruimte met kantoor maken? Dan is de hulp van een professional zeker aan te raden. Niet alleen heeft deze een hoop vakkennis en de nodige ervaring op het gebied van verbouwingen, maar ook ben je verzekerd van een goede afwerking en duurzaam resultaat. Bouwbedrijf G. Hummel staat in dat geval dan ook voor je klaar en zorgt ervoor dat je schuur, garage of loods wordt verbouwd naar jouw wensen.

Kleine of grote verbouwingen aan je bijgebouw

Een verbouwing van een schuur, garage of loods kan heel verschillend zijn. Je kunt grootse plannen hebben om de schuur om te bouwen naar een Bed-and-Breakfast. Maar ook minder ingrijpende plannen, zoals het uitbreiden van de schuur met een paar meter om naast het tuingereedschap ook je fietsen kwijt kunt, kunnen door je hoofd gaan. Ons bouwbedrijf voor Hoogeveen en omgeving Drenthe staat klaar voor zowel grote als kleine verbouwingen aan je schuur, garage of loods.

Schuur om laten bouwen tot woning

Enkele voorbeelden van verbouwingen aan schuur/garage/loods

  • vergoten schuur
  • ombouwen garage naar kantoorruimte
  • repareren dak loods
  • garage bij woning betrekken
  • werkruimte van schuur maken
  • loods verbouwen naar woonhuis

Verbouwen van schuur, garage of loods in Hoogeveen

Wat je plannen ook zijn voor de verbouwing van je garage, de verbouwing van je schuur of de verbouwing van je loods, ons bouwbedrijf draagt er graag een steentje aan bij. Met jarenlange ervaring is dit bouwbedrijf nabij Hoogeveen in te schakelen voor vrijwel elke denkbare klus. Veelzijdigheid, betrouwbaarheid en deskundigheid onderscheiden ons van de rest. Wij verbouwen jouw schuur, garage of loods zoals jij in gedachten hebt.