Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Beglazing laten plaatsen

Beglazing

Bouwbedrijf G. Hummel is een allround bouwbedrijf. Dat betekent dat wij van vele markten thuis zijn en vele klus- en bouwwerkzaamheden voor jou kunnen realiseren. Zo staan wij bijvoorbeeld ook klaar voor het vernieuwen van de beglazing van je woning. Is jouw woning nog niet voorzien van dubbel glas of wil je je woning voorzien van driedubbel isolatieglas? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Woning van dubbel glas voorzien

Oude woningen zijn vaak niet voorzien van dubbel glas of andere isolerende ramen. Energieverlies kan een vervelend gevolg hiervan zijn. Wanneer je de woning gaat renoveren, wordt ook de isolatie aangepakt. Door je beglazing te vervangen met dubbel glas of een ander type isolerend glas, gaat er minder energie verloren en wordt de energierekening minder hoog. Het is verstandig de kozijnen in dat geval ook te vervangen. Je hebt minder last van tocht en condens en de kans op lekkende ramen wordt verkleind met goed onderhoud aan je kozijnen.

Nieuwe beglazing laten plaatsen door Bouwbedrijf G. Hummel

Nieuwe beglazing laten plaatsen

Een bal door de ruit, een steentje wat een ster veroorzaakt heeft in je raam of lekkende ramen in je woning kunnen allemaal redenen zijn voor het vernieuwen van je beglazing. Er zijn vele soorten beglazing waar je voor kunt kiezen. Ga je voor dubbel HR++ glas of toch liever het triple isolatieglas voor je woning? Ons bouwbedrijf kan je uitstekend adviseren over welk type glas voor jouw woning geschikt is. Daarnaast kunnen wij je woning ook voorzien van bijzondere type beglazing, zoals:

   • glas-in-lood
   • figuurglas
   • gelaagd glas
   • melkglas
   • spiegelglas
   • veiligheidsglas

Vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.