Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Overkapping laten bouwen

Een stukje nieuwbouw aan je woning, waar je zowel in het voorjaar, de zomer als in het najaar kunt genieten van je tuin, dàt is een overkapping. Een mooie terrasoverkapping of een veranda laat je bouwen door een professioneel bouwbedrijf. Het is immers een verlengstuk van je woning. Met Bouwbedrijf G. Hummel ben je verzekerd van een deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf dat je uitstekend kan adviseren op het gebied van overkappingen.

Het hele jaar door genieten van de tuin

Overkappingen zijn er in verschillende soorten en afmetingen. Met een terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van je tuin. Het is een prachtig verlengstuk van je woning. Een extra leefruimte waar je, zeker na montage van een heater, het hele jaar door kunt vertoeven. Je creëert met een overkapping eigenlijk een heel gezellig en knus hoekje in je tuin. De overkappingen kunnen wij voor je bouwen met hout, maar ook een stenen of aluminium overkapping behoort tot de mogelijkheden.

Overkapping laten bouwen door Bouwbedrijf G. Hummel

Voordelen van een overkapping

Het grootste voordeel van een overkapping is natuurlijk dat je het hele jaar door knus en gezellig in je tuin kunt zitten en van de buitenlucht kunt genieten. Daarnaast is een ander voordeel dat de overkapping geheel op maat voor je gemaakt kan worden. Je hebt de keuze uit materiaalsoort, model en uiteraard de uitstraling. Ga jij voor een mooie moderne overkapping of zie je liever een traditioneel model terug? Nog enkele voordelen:

  • droge plek voor terras
  • felle zon wordt tegengehouden
  • ook in de regen is buiten zitten mogelijk
  • feestjes buiten kunnen altijd doorgang vinden

Overkapping laten plaatsen in Hoogeveen en omgeving

Wil jij een overkapping in Hoogeveen aan je woning laten plaatsen? Dan zit je bij Bouwbedrijf G. Hummel helemaal goed. Wij vinden het belangrijk dat je overkapping aansluit bij je woning en maken deze dan ook helemaal op maat. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en je wensen door te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op.