Veelzijdig, betrouwbaar
en deskundig

Aanbouw woning

Op zoek naar meer ruimte, maar geen zin in verhuizen? Dan is een aanbouw wellicht een goede optie voor je. Met een aanbouw bouw je een stukje nieuwbouw aan je huidige woning. Dat kan bijvoorbeeld een bijkeuken zijn of een kantoor. Maar het is ook mogelijk om een badkamer te creëren in de aanbouw. Bij een aanbouw bouw je dus een nieuwe ruimte aan het huis. Voor deze klus schakel je uiteraard de professional in. Bouwbedrijf G. Hummel helpt je graag met het bouwen van een aanbouw aan je woning. We gaan daarbij deskundig te werk en zorgen ervoor dat je binnen korte tijd kunt genieten van jouw nieuwbouwproject.

Voordelen van een aanbouw

Een aanbouw bouwen aan je huidige woning brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo krijg je er een compleet nieuwe ruimte bij. Deze kun je uiteraard gebruiken als opslagruimte, maar ook als sportruimte, kantoor of speelkamer. En je hoeft er niet eens voor te verhuizen. Daarnaast biedt een aanbouw nog meer voordelen:

  • er wordt een extra ruimte gecreëerd met een aanbouw
  • de waarde van je woning vermeerderd
  • meer wooncomfort met een aanbouw
  • verhuizen is niet meer noodzakelijk

Wat is er zoal mogelijk

Een aanbouw laten bouwen kan op verschillende plaatsen in het huis. Je kunt gaan voor de achterkant van de woning, waar je bijvoorbeeld een bijkeuken laat plaatsen. Maar het is ook mogelijk om aan de zijkant van je woning een garage te laten bouwen. Een extra slaapkamer kan tevens gerealiseerd worden boven op de carport. Wil je weten wat er bij jou zoal mogelijk is? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Bouwbedrijf G. Hummel. Wij komen graag bij je langs om de situatie bekijken en kunnen je uitstekend adviseren op het gebied van een aanbouw.